0256-230043 office@prum.ro

 

TEHNIC

 

 

Date tehnice

Usile de interior Prüm sunt tehnic foarte riguros proiectate si produse. Pentru a va putea satisface intr-un termen cat mai scurt cu informatiile necesare, va rugam consultati informatiile din aceasta pagina si va rugam sa ne comunicati tipul de deschidere, tipul de structura dorit, tipul de finisaj si golul spatiilor de montare.

Structura

Usile Prüm se folosesc cu 4 tipuri de tocuri, de la o linie simpla dreapta pentru usile moderne, la muchii rotunjite si/sau linii curbe sau modele mai complexe pentru usile clasice. Tocurile au o dimensiune variabla pentru montare, sunt foarte rezistente si stabile dimensional in timp daca se face montajul corect.

 

Blat de usa cu insertie fagure tip TB-WA
Blat de usa cu insertie de PAL perforat tip TB-RS
Blat de usa cu insertie de PAL perforat paralel tip TB-RST
Blat de usa cu insertie de PAL plin tip TB-VS

Tipuri de tocuri

Usile de interior pot fi achizitionate in urmatoarele variante de structura cu insertie: 
TB-WA - tip fagure, pentru usi usoare
TB-RST- tip PAL perforat din benzi paralele cu orificii de usurare, pentru usi unde este nevoie de o rezistenta sporita dar in cadrul unei greutati mici
TB-RS - tip PAL perforat cu gauri de usurare, pentru usi solide, dar nu grele
TB-VS - tip PAL plin, pentru rezistenta maxima

Drept
Drept cu colturi rotunjite
Cu model
Rotunjit


Dimensiuni pentru montare - Dimensiunile (cotele) golurilor necesare pentru montarea usilor in cm:

Latime usa
61
73.5
86
98.5
Latime gol
65
77
90
103
Inaltime gol
201
201
201
201

 

 

 

Cum sa masurati corect spatiul pentru usa

Aveti nevoie de 3 dimensiuni:
Inaltime: masurati inaltimea pornind de la muchia superioara a podelei finisate (OFF) pana la muchia inferioara a buiandrugului usii

 

Aveti nevoie de 3 dimensiuni:
Inaltime: masurati inaltimea pornind de la muchia superioara a podelei finisate (OFF) pana la muchia inferioara a buiandrugului usii
 
Latime: Masurati latimea deschiderii pentru usa in mai multe puncte: sus, mijloc si jos. Dimensiunea hotaratoare este data de pozitia cea mai ingusta.
 
Adancime: pentru a calcula grosimea peretelui, masurati in mai multe puncte, pentru a determina pozitia cea mai groasa. In cursul acestor operatiuni, tineti seama de placile de gresie, tencuiala, etc. 

Atentie! In cadrul lucrarilor de renovare trebuie sa indepartati tocurile vechi inainte de masurare.

Furnir, Lac, CPL

Calitatea exemplara a usilor PRÜM se recunoaste la prima vedere.

Acest lucru nu se datoreaza doar prelucrarii precise si functionarii fara erori ci si materialului suprafetelor care zi de zi face fata la necesitatile cotidiene. Si care face si o impresie excelenta in fiecare incapere din punct de vedere optic prin intermediul furnirului ales cu grija si a CPL- ului de mare rezistenta pana la lacuirea perfecta.

CPL

Acolo unde sunt foarte solicitate, usile trebuie sa suporte multe lucruri fara a se putea vedea imediat. Indiferent daca este vorba despre apartamentul privat sau domeniul comercial – puteti fi siguri ca pe CPL nici cea mai riguroasa solicitare nu lasa urme vizibile. Noile suprafete CPL nu sunt doar rezistente la zgarieturi, lovituri si frecare ci sunt si absolut imune la murdarie si rezistente la substantele de curatare din gospodarie. O noua procedura de printare le confera o calitate de decor unica fiind foarte grea diferentierea de exemplarele naturale. Incredibil. Avantajele dintr-o privire:

  • rezistenta la zgarieturi si frecare
  • rezistenta vasta
  • la substante de curatare
  • rezistenta la lovituri
  • rezistanta impotriva tigarilor
  • rezistenta la caldura
  • usor de intretinut

 

Furnir

Sunt cel mai bun lucru care li se poate intampla iubitorilor de materiale naturale. Numeroase furnire din lemn exotic de la stejar la artar, de la fag la frasin, de la cires la Mahagoni si alte lemne indragite demonstreaza caracterul viu pana in cea mai fina fibra. Selectarea atenta si prelucrarea profesionista garanteaza pe usi si captuseala o suprafata echilibrata, lacuirea decenta perfectioneaza cu o nota individuala si asigura pentru o rezistenta indelungata si ingrijire usoara

 

Lac

Lacuirile fara cusur sunt de-a dreptul fascinante. Cu lacuri acrilice prietenoase cu mediul si rezistente la raze UV, proceduri moderne de debitare si vopsire si controlul permanent al calitatii, ne ingrijim ca usile PRÜM sa nu-si piarda din aceasta fascinatie nici peste ani. Astfel usile noastre semilucioase sunt in elementul lor unde sunt solicitate designul clasic al usilor si confortul modern.

  
Web design by
web design timisoara